Školní časopis Zkrat

V našem školním časopisu Zkrat se vždy dočtete něco zajímavého, a to nejen z prostředí naší školy! Redakce složená z našich šikovných studentů pro vás za podpory pedagogů připravuje články do dvou rubrik – školní a mimoškolní. Ve školní rubrice nechybí rozhovory s našimi učiteli, studenty i absolventy ani různá doporučení na vysoké školy či informace o firmách pro odborné praxe. Naopak v mimoškolní rubrice se můžete těšit na opravdu široké spektrum témat – těšit se můžete na články z filmového, knižního i herního prostředí nebo třeba na povídky kreativních autorů.

Historicky první číslo Zkratu vyšlo již ve školním roce 2009/2010, ale v té době vycházelo spíše sporadicky. Pravidelně začal Zkrat vycházet až ve školním roce 2017/2018, kdy se jej ujala redakce v čele s hlavním redaktorem Štěpánem Halířem a Markétou Houbovou. Od té doby se můžete každý měsíc v průběhu školního roku těšit minimálně na jeden článek nebo dokonce celé číslo.

Dovolujeme si vás upozornit, že zvláště v rubrice mimoškolní, se názory našich redaktorů, školy a vás jako čtenářů mohou lišit. Na témata má každý z nás svůj vlastní názor a články žádný způsobem neprezentují názor školy.

Naše redakce

Kristýna Poláková
Pozice: šéfredaktorka, učitelka ANJ a MPV
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.